Vitaal op de werkvloer

Hilde Desmet verzorgt workshops en cursussen voor o.a. Hogeschool Arnhem Nijmegen, Gemeente Nijmegen (Heidag), Gemeente Heumen (Oosters Bewegen en Aandacht voor Elkaar), Gemeente Cuijk (Gezonde Buurten Padbroek), IVN (Gezonde Buurten Padbroek), Het Helende Huis (BeweegKansen).

Qi Gong

Sinds 2009 geeft Hilde Desmet met veel plezier wekelijks Qi Gonglessen. Als Acupuncturist en Tuinatherapeut weet zij de traditionele Chinese geneeswijzen te betrekken in haar lessen. Het resultaat is dat cursisten na een les energiek en ontspannen weer aan het werk kunnen.

Je kan Qi Gong zien als een milde bedrijfsfitness. Het beoefenen van Qi Gong is ideaal voor stressreductie en burn-out preventie. Het brengt ontspanning in lichaam en geest en versterkt het immuunsysteem. Iedereen kan mee doen met deze rustige en zachte oefeningen. Bij blessures of lichaamsbeperkingen kunnen de oefeningen persoonlijk afgestemd worden. De ervaring leert dat de cursisten meer bewegingsmogelijkheden ontwikkelen, hun focus en balans toenemen en lichamelijke spanningen losgelaten kunnen worden.

Qi Gong is een training die via de bedrijfszorgverzekeraar vergoed kan worden. Ook kunnen werknemers in aanmerking komen voor een vergoeding van het werk om deel te nemen aan de reguliere lessen in mijn praktijk.

Op de Hogeschool Arnhem Nijmegen wordt reeds 10 jaar twee maal per week Qi Gong aangeboden aan de medewerkers. Kijk hier voor een ervaring van een cursist.

Qi Gong wordt staand of zittend beoefend. Er is niet veel ruimte voor nodig.

Neem contact op om Qi Gong mogelijk te maken op uw bedrijf!

Kijk op mijn video pagina voor een impressie van de oefeningen.

Acupressuur

Wilt u als bedrijf investeren in een gezonde werkplek voor uw medewerkers, dan draag ik daar graag aan bij!

Middels Acupressuur op een massagestoel werk ik aan de balans van lichaam en geest. Acupressuur werkt goed voor reeds bestaande lichamelijke klachten, maar werkt ook preventief.  De medewerkers voelen zich na een behandeling weer fit en energiek om aan de slag te kunnen!

Neem contact op om Acupressuur op de werkvloer mogelijk te maken in uw bedrijf!